Поділитись:

В полі на Волині загорівся трактор (фото)

Субота, 18 лютого 2023, 09:51

Минулої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі, що трапилися на території Волинської області. Потерпілих та жертв немає.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

17 лютого до служби «101» надійшло 4 повідомлення про пожежі – у Володимирському, Ковельському та Луцькому районах.

У с. Заболотці Литовезької громади на полі загорівся трактор. Горіння ліквідували рятувальники 18 ДПРЧ смт Іваничі. Причина встановлюється. Імовірно, пожежа виникла внаслідок займання кукурудзяного бадилля від нагрітого колектора.

Обідньої пори сталося займання в дерев’яній господарській будівлі у селі Озютичі Затурцівської громади. Вогонь, що охопив перекриття, сягнув даху й поширився всередину будівлі, ліквідували рятувальники 15 ДПРЧ смт Локачі та працівники місцевої пожежної охорони с. Війниця. Внаслідок пожежі знищена покрівля й перекриття, пошкоджені стіни й дрова. За попередніми даними, вогонь спалахнув через коротке замикання електромережі.

О 16:25 надійшло повідомлення про пожежу в гаражі у селі Буцинь на Ковельщині. На місці події працювали рятувальники 16 ДПРЧ смт Стара Вижівка та працівники місцевої пожежної охорони сіл Облапи й Сереховичі. Як з’ясувалося, у гаражі загорівся легковий автомобіль, полум’я поширилося на будівлю. О 17:03 рятувальники локалізували горіння, о 17:40 – ліквідували. Попередня причина пожежі – несправність електричної системи автомобіля.

 

Імовірно, з цієї ж причини загорівся мінінавантажувач у селі Небіжка Луцького району. Горіння ліквідували рятувальники 6 ДПРЧ м. Ківерці. Внаслідок пожежі знищений моторний відсік транспортного засобу.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів