Поділитись:

Немає альтернативи Україні в ЄС та НАТО, – Зеленський

П'ятниця, 17 лютого 2023, 17:44
Немає альтернативи Україні в ЄС та НАТО, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Мюнхенській конференції з безпеки наголосив, що немає альтернативи Україні у Європейському Союзі та НАТО.

Про це інформує УНН.

«Немає альтернативи українській перемозі. Немає альтернативи Україні в ЄС. Немає альтернативи Україні у НАТО. Немає альтернативи нашій єдності. Тому немає і не буде альтернативи тому, щоб позбутися російської агресії остаточно, звільнити землю, звільнити людей», – заявив Зеленський.

За його словами, для більшості європейців на сьогодні вже не стоїть питання, чи час для України стати повноправним членом ЄС – «ми вже здобули статус країни-кандидата та готуємось почати переговори про членство». Він додав, що Україна вже з'єднана з європейською економікою, логістикою та енергетикою.

Він наголосив, що спільно з союзниками потрібно «звільнити Україну і Європу, тому що коли російська зброя стріляє по нас, вона вже націлена на наших сусідів».

Підсумовуючи, він зазначив, що від російської агресії слід «звільнити кожну європейську інституцію та кожну сферу світової економіки, бо лише тоді буде шанс на свободу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів