Поділитись:

«Німецькі танки можуть вже бути в Україні, але про це не повідомляють», – військовий аналітик Олексій Гетьман

Вівторок, 07 лютого 2023, 21:45

Німецький уряд очікує, що поставка основних бойових танків Leopard 2 в Україну разом з європейськими партнерами відбудеться «швидко».

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман розповів, коли перші танки можуть прибути до України.

Військовий аналітик припустив, що німецькі танки можуть уже бути в Україні, просто офіційно про це не повідомляють. Олексій Гетьман зазначив, що окрім танків Leopard 2, Німеччина має направити в Україну ще й танки Leopard 1, яких у Німеччини є більше. 

«Але разом Challenger, з Abrams, з Leopard я думаю це буде нормальна кількість. Якщо буде хоча б 100 танків, то можна казати, що ми можемо створити бригаду танкову, яка буде повністю озброєна не тільки танками, але й всім іншим: БТР, БМП та інші броньовані машини. Ми можемо створити щонайменше 1 бригаду, але щоб робити потужні наступи нам потрібно щонайменше 3-5 таких бригад, що будуть повністю на сучасному озброєнні яке переважає озброєння рф», – каже він.

Окрім того, експерт зауважив, що предметом розмови «Рамштайн-9» буде надання Україні винищувачів, зокрема F-16 і не виключено, що на фронті вони опиняться вже у квітні.

Детальніше – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів