Поділитись:

Сльози навертаються на очі: OLIVAN презентував чуттєвий відеокліп про лучан, які загинули (відео)

Понеділок, 06 лютого 2023, 17:00

Співак з Луцька OLIVAN презентував відеокліп на пісню «Пам'ятатиму». У відео використав кадри з сімейних архівів лучан, які загинули.

«Пісня стала відображенням спільного болю всіх українців та українок. У цій роботі оспівані емоції, які нам доводиться відчувати при втраті близьких людей. В теперішніх реаліях ми часто чуємо про втрати і для багатьох ,на жаль, це стало якоюсь трагічною буденністю. І ми якось звикли», – каже виконавець.

Зокрема, у відео є кадри з сімейного архіву пілота Дмитра Чумаченка, який мешкав у Луцьку. Нещодавно його дружина, Христина Чумаченко, розповіла, що він загинув 23 березня 2022 року в повітряному бою з переважаючими силами противника поблизу села Тригір'я, що на Житомирщині.

«У пісні є слова: «для когось ти просто чергове число, а для когось ти Всесвіт, комусь ти тепло», які нагадують нам, що 4 жертви чергового ракетного удару – це чиясь мама, чийсь син, чийсь брат… Чи той хлопець якого ввозять в місто «На щиті» теж чийсь син, чоловік, брат, друг. І ми розуміємо, що як раніше вже більше не буде (цитата з пісні). Ми вже маємо інші сім’ї, інших людей та іншу Країну», – йдеться в описі до відеокліпу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів