Поділитись:

Трьох волинських музикантів номінували на престижну премію (фото)

Субота, 07 січня 2023, 16:52
Трьох волинських музикантів номінували на престижну премію (фото)

Троє волинян стали номінантами музичної премії Culture Awards 2022.

Про це повідомляє ВСН з посиланням на інстаграм-сторінку Culture Ukraine.

«Ми вирішили продовжити нашу традицію, адже попри те, яким тяжким виявився 2022-й рік, у музичному аспекті він все-таки приніс нам деякі подарунки. Тож, ми раді оголосити про початок голосування Culture Awards 2022», – йдеться на сторінці проєкту.

Організатори відібрали по 12 номінантів у кожній категорії (виняток – додаткова номінація «Найгірша пісня року»). Обирали серед кандидатів, які підписники сторінки запропонували в опитуваннях у сторіз.

Виконавець зі Старої Вижівки Ярослав Карпук під псевдонімом Yaktak та співак з Луцька Валентин Мушинський (Olivan) стали номінантами Culture Awards 2022 у категорії «Кращий новий артист».

А альбом «Art оборона» відомого артиста з Луцька Дмитра Монатика (Monatik) номінована в категорії «Альбом року».

Трьох волинських музикантів номінували на престижну премію (фото) Трьох волинських музикантів номінували на престижну премію (фото) 

Оберуть переможця шляхом голосування. Голосувати можна декілька разів (аналогічно до деяких закордонних премій) – це змагання фанатської авдиторії. Саме рішення людей найбільше вплине на фінальний результат – 50 %. Також до голосування будуть залучені люди, дотичні до музичної індустрії: їхня думка складатиме 25 % від остаточного рішення. Решта 25 % припадатиме на плечі редакції Culture Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024