Поділитись:

У Луцьку з різдвяним концертом виступить «Піккардійська Терція»

Четвер, 29 грудня 2022, 15:50

У Луцьку у Драмтеатрі 12 січня о 19:00 виступить «Піккардійська Терція».

Концерт «Піккардійської Терції»  відбудуться у наймагічніші дні року – під час різдвяних свят й будуть наповнені особливою атмосферою. Квитки можна придбати тут.

«Піккардійська Терція» – унікальний колектив для української музичної культури. Вокальна формація є ровесником незалежності України. Музиканти мають понад чотири сотні музичних творів у репертуарі та п’ятнадцять різножанрових альбомів – внесок «Терції» у пісенну культуру України та світу. На хітах «піккардійців» «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Нехай», «Сад ангельських пісень» виросло не одне покоління українців. 

 

Володарі найпрестижнішої в Україні культурно-мистецької премії – Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужені артисти України Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Андрій Капраль, Роман Турянин, Андрій Шавала та Богдан Богач – визнані метри акапельного співу, голоси яких здатні замінити й найрідкісніші інструменти. А їхня музика – та, яка творить світ любові, добра та краси.

«Наш концерт відбудеться в період різдвяних свят. Тому без колядок та різдвяних пісень, як традиційних, так і авторських, не обійдеться. Звичайно, що виконаємо найкращі пісні за 30 років, що ми зробили. Також готуємо музичні сюрпризи та прем'єри. У цей нелегкий час ми хочемо подарувати усім трішки тепла, світла і надії. Звичайно, що наш ювілей буде тихий, адже насамперед треба відсвяткувати Перемогу.

«Зараз «Піккардійська Терція» активно виступає з благодійними концертами та збирає кошти для наших Захисників. Луцька подія не стане винятком: «Зараз частина гонорару із наших концертів йде на допомогу армії. У нас багато знайомих, які зараз на фронті і перш за все ми допомагаємо їм тими речами, що потрібні. Без сумніву, беремо участь у всіх концертах на підтримку ЗСУ. Матеріально чи духовно завжди готові прийняти участь. Віримо у перемогу, донатимо на ЗСУ і підтримуємо українську армію! Пам'ятаймо – найтемніша ніч саме перед світанком!» – розповів про діяльність «Піккардійської Терції» Володимир Якимець, один з учасників вокальної формації.

Окрім Луцька, Терція з чарівною різдвяною програмою виступить у містах західної України: 10 січня - Львів, 11 січня - Рівне; 12 січня - Луцьк; 13 січня - Тернопіль; 15 січня - Івано-Франківськ; 16 січня - Чернівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів