Поділитись:

На різдвяно-новорічні свята на Волині збільшать кількість нарядів поліції

П'ятниця, 23 грудня 2022, 12:12

Під час різдвяно-новорічних свят волинські поліцейські цілодобово нестимуть службу та стежитимуть за дотриманням вимог і правил, передбачених правовим режимом воєнного стану.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зі слів начальника ГУНП у Волинській області Юрія Крошка, кількість нарядів поліції буде збільшена задля безпеки і спокою громадян.

«Також поліцейські будуть максимально присутні на тих територіях, які тривалий час перебуватимуть без електропостачання», – додав Юрій Крошко.

Волинянам нагадують, що в області діє комендантська година, і на свята її ніхто не скасовує. Відповідно, перебувати на вулицях і в громадських місцях з 24:00 до 5:00 години буде заборонено.

Також в ГУНП закликають утриматись від використання в новорічну ніч феєрверків, петард, салютів та інших піротехнічних засобів, адже це заборонено. 

«Також варто не забувати і про морально-етичний аспект святкувань. У той час, коли ви бажаєте феєрично, яскраво та гучно відсвяткувати, в нашій державі триває війна, щоденно гинуть люди: як військові, так і цивільні, щодня ми ховаємо наших захисників, тому просимо всіх поводитись пристойно», – наголошують правоохоронці.

Порушників комендантської години та тих, хто ігноруватиме заборону на використання піротехніки в новорічну ніч, притягуватимуть до адміністративної відповідальності, відповідно до законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
18:46
27 березня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
23 березня 2024
13:20