Поділитись:

«Укрпошта» видала перший мільйон LED-ламп

Субота, 04 лютого 2023, 19:25
«Укрпошта» видала перший мільйон LED-ламп

У відділеннях Укрпошти з 31 січня по 3 лютого видали мільйон енергоощадних LED-ламп.

Про це у суботу, 4 лютого, повідомили у пресслужбі «Укрпошти».

Програма стартувала в обласних центрах та великих містах нашої країни, куди були доставлені перші 4 млн ламп.

Повідомляють, що кияни за тиждень обміняли понад 162 тисяч ламп, харків’яни – понад 80 тисяч, дніпряни – 88 тисяч,  львів’яни – 69 тисяч.

«Статистика, яку ми бачимо, – це переважно люди, які прийшли до відділень Укрпошти без попередньої реєстрації. Звичайно, за тиждень охочий обміняти лампи зголосилося більше: ті, хто зареєструвався в Дії, тільки з середи почали отримувати підтвердження на обмін, дехто вже встиг прийти у відділення, а дехто отримає лампи на наступному тижні. З наступного тижня обміняти лампи можна буде у відділеннях Укрпошти в усіх містах, а не лише в обласних центрах», – прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Наступного тижня ще шість мільйонів лампочок будуть доступні в містах районного значення. До кінця лютого, завдяки пересувним відділенням Укрпошти, лампи мають надійти й до найменших сіл по всій країні. Таким чином, на першому етапі громадяни України вже в найближчі місяць-півтора зможуть обміняти до 20 мільйонів ламп.

Нагадаємо: у відділеннях «Укрпошти» в обласних центрах України стартувала державна програма, за якою замість п'яти старих ламп розжарювання можна отримати п'ять новеньких енергоощадних. Масово обмінювати лампочки у Луцьку почали у понеділок, 31 січня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів