Поділитись:

На українсько-польському кордоні заплановані акції протесту: можливі затримки руху

Четвер, 02 лютого 2023, 15:02

фото ілюстративне

Українців, які планують перетинати кордон з Польщею, попереджають про можливі труднощі у чотирьох пунктах пропуску через заплановані поляками акції протесту.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

На сьогодні та завтра, 2 – 3 лютого, на під’їзних дорогах до чотирьох пунктів пропуску на території Польщі, заплановані акції протесту, тож під час перетину українсько-польського кордону можливі труднощі.

За інформацією представників Прикордонної варти Республіки Польщі, 2 та 3 лютого 2023 року на під’їзних дорогах до пунктів пропуску «Корчова – Краківець», «Медика – Шегині» та 02 лютого 2023 року на під’їзних дорогах до пунктів пропуску «Дорогуськ – Ягодин» та «Хребене – Рава-Руська» з боку Польщі заплановано проведення акцій протесту.

Зазначається, що це може безпосередньо вплинути на ритмічність руху для транспортних засобів, які перетинатимуть державний кордон.

Як повідомляє Українська правда, жителям прилеглих до кордону з Україною населених пунктів Польщі не подобається надмірний рух транспорту, тому вони мають намір блокувати рух на в’їзд до країни, аби таким чином привернути увагу до цього питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів