Поділитись:

Сенатор США Джош Хоулі хоче заборонити TikTok по всій країні

Четвер, 26 січня 2023, 01:38
Сенатор США Джош Хоулі хоче заборонити TikTok по всій країні

У Сполучених Штатах Америки, де раніше заборонили використання TikTok на державних телефонах і пристроях, тепер планують обмежити китайський додаток для усіх громадян США. Так, Сенатор Джош Хоулі від Республіканської партії заявив, що законопроєкт про заборону вже розробляється. Про це повідомляє Reuters.

«TikTok - це китайський чорний хід у життя американців. Він загрожує конфіденційності наших дітей, а також їхньому психічному здоров'ю. Зараз я представлю закон, який забороняє це по всій країні», – зазначив сенатор.

Водночас політик не повідомив, коли він має намір опублікувати законопроєкт власного авторства і яким він бачить механізм заборони мобільного додатку та соціальної мережі у США.

У TikTok також відреагували на слова Хоулі. Там заявили, що сенатор вибрав неправильний підхід.

«Заклик сенатора Хоулі до повної заборони TikTok використовує поетапний підхід до національної безпеки. Ми сподіваємося, що він зосередить свої зусилля на комплексному розв'язанні проблем, що існують, а не вдаватиме, що заборона одного сервісу вирішить будь-яку з проблем, які її турбують, або зробить американців безпечніше», – додали речники компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів