Поділитись:

На дорозі під Луцьком вандали збили п’ять стійок з дорожніми знаками (фото)

Вівторок, 24 січня 2023, 16:32
На дорозі під Луцьком вандали збили п’ять стійок з дорожніми знаками (фото)

Днями на ділянці Струмівка – Піддубці дорожники виявили акт вандалізму – невідомі пошкодили п’ять стійок з дорожніми знаками.

Хтось, рухаючись лівим узбіччям шляху, буквально зносив їх на своєму шляху. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На дорозі під Луцьком вандали збили п’ять стійок з дорожніми знаками (фото) На дорозі під Луцьком вандали збили п’ять стійок з дорожніми знаками (фото) 

До слова, це нові дорожні знаки, деякі з яких встановлені лише наприкінці грудня 2022 року, тобто не простояли й місяця.

Працівники підрядного підприємства, що забезпечує експлуатаційне утримання цієї ділянки автошляху Н-22, провели монтаж звалених та зігнутих дорожніх стійок, адже відсутність дорожніх знаків чи їх неналежний стан несуть загрозу безпеці руху.

«Такі роботи обійдуться державі майже у чотири тисячі гривень (і це без врахування вартості щитків дорожніх знаків, які пошкодились при падінні). Ці кошти ми могли б спрямувати на ліквідацію ямковості чи ожеледиці на автошляхах області, або ж на інші важливі роботи задля забезпечення безпечного і безперебійного проїзду», – йдеться в повідомленні.

За зверненням Служби автомобільних доріг у Волинській області цей акт вандалізму зафіксовано представниками правопорядку, тож зловмисників уже розшукує поліція.

На дорозі під Луцьком вандали збили п’ять стійок з дорожніми знаками (фото) На дорозі під Луцьком вандали збили п’ять стійок з дорожніми знаками (фото) 

«На жаль, це непоодинокий випадок вандалізму на дорогах області. Не думаючи про наслідки, несвідомі громадяни псують або викрадають елементи облаштування автошляхів, наражаючи на небезпеку учасників дорожнього руху», – кажуть дорожники.

Служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до всіх жителів нашого краю з проханням дбайливо ставитись до технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг та штучних споруд на них.

Також закликають громадян не бути байдужими і у разі виявлення випадків навмисного пошкодження або викрадення елементів облаштування доріг своєчасно повідомляти про це в правоохоронні органи (102) та в Службу автомобільних доріг у Волинській області за телефоном (0332) 78-54-88.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів