Поділитись:

У Луцьку п'яний на ВАЗі ледь не збив жінку й хотів втекти від патрульних

Вівторок, 24 січня 2023, 11:47
У Луцьку п'яний на ВАЗі ледь не збив жінку й хотів втекти від патрульних

У Луцьку 65-річний п'яний чоловік на ВАЗі ледь не збив жінку, після чого залишив автівку посеред дороги й пішов. 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У понеділок,23 січня, близько 18:00, поліцейським надійшло повідомлення про те, що на вулиці Потебні у Луцьку водій в сильному алкогольному сп’янінні виїхав на середину дороги та залишив там автівку. Коли патрульні прибули на місце події, заявниця розповіла їм, що невідомий їй чоловік на автомобілі ВАЗ ледь не здійснив наїзд на неї, робив дивні маневри, виїхав на середину проїжджої частини, після чого залишив автівку та пішов у бік приватного будинку.   

Патрульним вдалося виявити керманича – 65-річного місцевого жителя. Те, що саме він був за кермом автомобіля, підтвердила заявниця.   

Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити тест відмовився. Крім того, поводився агресивно та намагався втекти з місця події, тож на нього вдягнули кайданки та доставили його в медзаклад. Лікар зробив висновок, що водій – нетверезий, результат – 1,95 проміле.   

Патрульні склали на керманича протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп'яніння) КУпАП. 

Нагадаємо: 23 січня Кабмін змінив порядок направлення водіїв на огляд, щоб виявити алкогольне, наркотичне чи інше сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів