Поділитись:

У Шацьку авто збило на смерть жінку – водій втік, але його знайшли (фото, відео)

П'ятниця, 20 січня 2023, 11:48
У Шацьку авто збило на смерть жінку – водій втік, але його знайшли (фото, відео)

У Шацьку внаслідок дорожньо-транспортної загинула 58-річна жінка. Водій втік з місця автопригоди, але його розшукали за декілька годин.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у четвер, 19 січня, близько 18:00, у Шацьку: невідоме авто наїхало на велосипедистку та залишило місце пригоди. Жінка від отриманих травм померла у кареті «швидкої». Її особу встановили – це 58-річна місцева мешканка.   

Поліцейські вилучили велосипед з механічними пошкодженнями та деталі автомобіля, на якому було скоєно ДТП. Зібрані речові докази й допомогли у встановленні водія-порушника. 

Спочатку правоохоронці з’ясували, що авто було двох кольорів, а згодом місцеві вказали на чоловіка, який мав таку автівку. 

Вже за три години водія автівки, 35-річного жителя Шацька, знайшли й затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Окрім того, як виявилося, він був за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

У Шацьку авто збило на смерть жінку – водій втік, але його знайшли (фото, відео)У Шацьку авто збило на смерть жінку – водій втік, але його знайшли (фото, відео)У Шацьку авто збило на смерть жінку – водій втік, але його знайшли (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів