Поділитись:

Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)

Понеділок, 23 січня 2023, 15:17
Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)

Луцьк отримав від Фламандського уряду чотири дизельні генератори. Один, потужністю 200 кВт, вже встановили на КП «Луцьководоканал», інші встановлять у міській клінічній лікарні та котельні.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

У понеділок, 23 січня, до Луцька з офіційним візитом завітали представники Фламандського уряду Бельгії на чолі з Міністр-Президентом Яном Ямбоном. Іноземці приїхали в рамках реалізації проєкту співпраці з Бельгійським Червоним Хрестом Фландрії «Предмети допомоги для України», що спрямований на закупівлю предметів допомоги для задоволення потреб населення та критичної інфраструктури у Волинській, Рівненській та Одеській областях.

В рамках цього проєкту Бельгійський Червоний Хрест-Фландрія тісно співпрацює зі своїми партнерами – Червоним Хрестом України, що дозволяє діяти швидко та ефективно. Реалізація його зосереджена на постачанні та встановлені потужних генераторів в Україні.

Перші з них вже в Україні. Луцьку дістанеться чотири. Один потужністю 220 кВт, вже встановили на КП «Луцькводоканал» для підсилення роботи свердловин у разі відсутності електропостачання. Решту встановлять у міській клінічній лікарні та котельні.

«В умовах повномасштабного вторгнення енергетична війна росії проти України є одним із важливих та болючих для України елементів війни, тому допомога наших партнерів та друзів дозволяє нам вистояти та, переконаний, що це є одним із важливих внесків в нашу майбутню перемогу», – наголосив луцький міський голова Ігор Поліщук

Міністр-Президент Фламандського уряду Бельгії Ян Ямбон зауважив, що солідарність фламандських людей з українцями дуже емоційна.

«У перші дні конфлікту парламент Фламандії засудив дії росії. Фламандці дуже відкриті та усіляко підтримують біженців з України в себе. Ми маленька нація, але з дуже великим серцем. Ми підтримуємо Україну в її боротьбі за свободу та цінності і засуджуємо тоталітарний режим росії. Ми разом з українським народом», – підкреслив він.

Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото)Чотири дизельні генератори: Луцьк отримав допомогу від Фламандського уряду (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів