Поділитись:

За минулий тиждень волиняни 9 разів порушували правила рибальства

Вівторок, 17 січня 2023, 19:30
За минулий тиждень волиняни 9 разів порушували правила рибальства

З 9 по 15 січня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили 9 порушень природоохоронного законодавства. Серед них 8 порушень риболовлы з перевищенням дозволених знарядь, знаходження поблизу водойми з сухою сіткою та 1 вилов риби забороненим знаряддям лову. Вилучено 1 заборонене знаряддя лову.

Про це повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Порушення зафіксовані:

На річці Західний Буг, поблизу с. Литовеж Литовезької громади Володимир-Волинського району викрито 2 порушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП. Громадяни здійснювали вилов риби на зимувальних ямах.

На озері Домашнє, поблизу с. Кримно Дубечанської громади Ковельського району викрито двох громадян, які здійснювали вилов риби з перевищенням дозволених знарядь лову.

На  річці Стир, поблизу с. Новосілки Маневицької громади Камінь-Каширського району викрито  порушення за ч.3 ст. 85 КУпАП  - громадянин знаходився поблизу водойми з сухою сіткою.

На озері Оріхівське Самарівської громади Ковельського району житель с. Самари здійснював вилов водних біоресурсів сіткою. На порушника складено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Також на озері Оріхівське викрито трьох громадян, які знаходилися поблизу водойми з забороненими знаряддями. На них складено постанови за ч.3 ст. 85 КУпАП.

Волинський рибоохоронний патруль нагадує, що з 1 листопада 2022 року на водоймах Волині розпочалася осінньо-зимова заборона на лов водних біоресурсів у зимувальних ямах, що триватиме до початку весняно - літньої заборони на період нересту риби 2023 року. Також нагадуємо про зміни до Правил любительського та спортивного рибальства, з якими варто ознайомитися перед походом на риболовлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів