Поділитись:

На Волині оскаржили вирок підприємцю, який намагався збути понад 115 кг бурштину (фото)

Вівторок, 17 січня 2023, 16:30
На Волині оскаржили вирок підприємцю, який намагався збути понад 115 кг бурштину (фото)

Прокурори Ковельської окружної прокуратури оскаржили вирок керівнику підприємства, який намагався незаконно збути понад 115 кг бурштину. 

Про це у вівторок, 17 січня, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Прокурори Ковельської окружної прокуратури оскаржили в апеляційному порядку вирок Локачинського районного суду. Відповідно до якого, генерального директора одного із господарських товариств визнали винуватим у вчиненні службового підроблення та незаконного придбання і зберігання з метою збуту бурштину у значних розмірах (ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 240-1 КК України) й призначили покарання у виді п'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням на два роки права обіймати посади, пов'язані із виконанням організаційно-розпорядчих функцій, зі встановленням трирічного іспитового строку.

Нагадаємо, у червні 2020 року посадовець незаконно придбав понад 115 кг необробленого бурштину ринковою вартістю майже півмільйона гривень та зберігав його з метою незаконного збуту за межі України.

Затримали його під час спроби вивезення бурштину через митний пост «Ягодин». Оскарживши вирок суду першої інстанції, прокурори домагатимуться справедливого покарання для посадовця.

Вилучений у ході розслідування бурштин конфіскований у дохід держави.

На Волині оскаржили вирок підприємцю, який намагався збути понад 115 кг бурштину (фото)На Волині оскаржили вирок підприємцю, який намагався збути понад 115 кг бурштину (фото)На Волині оскаржили вирок підприємцю, який намагався збути понад 115 кг бурштину (фото)На Волині оскаржили вирок підприємцю, який намагався збути понад 115 кг бурштину (фото)На Волині оскаржили вирок підприємцю, який намагався збути понад 115 кг бурштину (фото)На Волині оскаржили вирок підприємцю, який намагався збути понад 115 кг бурштину (фото)На Волині оскаржили вирок підприємцю, який намагався збути понад 115 кг бурштину (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024