Поділитись:

Вірус чи отруєння: учні 22-ї луцької школи масово скаржаться на нудоту (відео)

Вівторок, 17 січня 2023, 08:20
Вірус чи отруєння: учні 22-ї луцької школи масово скаржаться на нудоту (відео)

Учні з 22-ї школи міста Луцька почали ледь не один за одним скаржитися на погане самопочуття. В усіх симптом спільний – нудота. Тож батьки почали підозрювати, що, можливо, їхні діти з’їли щось несвіже у шкільній їдальні. Проте, як виявилось, подібні симптоми спостерігали і в дітей, які взагалі там не харчувались чи перебували на дистанційному навчанні.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Буквально тиждень тому луцькі школярі вийшли на навчання після канікул, проте минулої п'ятниці у на вихідні окремі учні з 22-ї школи раптом почали скаржитися вlома на погане самопочуття та нудоту. Скільки учнів зараз скаржаться на нудоту, в школі казати не беруться, мовляв, це важко визначити, оскільки одним дітям стає краще вже за декілька годин, іншим – за два дні. 

Проте, як розповіла шкільна медсестра, такі симптоми спостерігають у дітей, які взагалі після канікул до школи не приходили – були на дистанційному навчанні. 

Завідувачка їдальні Наталія каже, що минулого тижня в п'ятницю дітям давали сирники на обід. Запевняє: сир був свіжий, а їжа приготована з дотриманням усіх технологій. Проби взяли на аналізи. 

Дирекція школи переконана, що ця проблема пов'язана з вірусною інфекцією. 

В обласній інфекційній лікарні зазначили: жодних пацієнтів зі школи 22 до них не надходило. І додають, що це може справді бути вірусна інфекція. 

Цього тижня діти у 22-й школі вчитимуться дистанційно, аби перервати ланцюжок, яким, ймовірно, передається цей вірус. Також школа замовила перевірку у санітарної епідеміологічної служби. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024