Поділитись:

Волинський ансамбль колядками збирає на дрон для ЗСУ (відео)

Середа, 11 січня 2023, 18:00
Волинський ансамбль колядками збирає на дрон для ЗСУ (відео)

З українською колядкою та різдвяним настроєм ансамбль української народної пісні «Берегиня» збирає кошти на дрон бійцям ЗСУ.

Колектив вирішив долучитися до волонтерського збору і своїми піснями буквально «наколядувати» на такі вкрай потрібні ЗСУ безпілотники. Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

«Працюємо разом із волонтерським штабом Ангар. Ми до них звернулися, що маємо таке бажання впродовж різдвяних свят ходити до людей, родин, друзів, знайомих, колективів наших друзів. І вони нам сказали, що до них поступають листи від конкретно командирів частин із запитом що саме потребують наші військові. І запропонували збирати нам кошти на дрон для 95 бригади, які воюють у Донецькій області», –  каже учасниця ансамблю Галина Старцева.

Колективу уже вдалось назбирати 98 тисяч гривень і, як запевняють самі колядники, зупинятися не збираються. 

«Берегиня» може прийти і до вашого офісу чи оселі. Таким чином усі охочі зможуть долучитись до допомоги Збройним силам і насолодитесь неймовірним виконанням українських різдвяних колядок. Номер телефону, щоб запросити колядників – +380 99 737 4431, ГАЛИНА СТАРЦЕВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів