Поділитись:

Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)

Вівторок, 10 січня 2023, 10:00
Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)

Свята минули, і ті незначні залишки снігу, які ще лежали в Центральному парку після другого Різдва, почали потроху танути. 

Ранок понеділка, 9 січня парк зустрів мовчазно і похмуро. Людей в таку пору тут небагато. Традиційно, алейками ходять безтурботні моржі – холодний вітер і дрібний дощ їх точно не налякають. Зустріти можна і спортсменів – тих, хто біжить, і тих хто ходить. 

Качечки мирно плавають каналами парку, на яких де-не-де видніються острівці тонкої криги. Плавають повз «Бригантину», від якої лишилася хіба тінь, підпливають до берегів, і навіть випрошують собі їжу у нечисленних перехожих. 

Люди тут завжди є біля кіосків із гарячими напоями. В таку погоду на каву і чай неабиякий попит. 

Біля входу у парк позолоченими іграшками виділяються на сірому тлі дві ялинки. На них висять іграшки і гірлянди, які задля економії не почепили на головні ялинки міста. 

Про те, яким був зимовий ранок 9 січня у Центральному парку, дивіться на наших фото. 

Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото)Підтоплені дерева та відчайдушні бігуни: ранок у луцькому парку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024