Поділитись:

Данілов назвав російське місто, де можуть розпочати виробництво «шахедів»

Неділя, 08 січня 2023, 12:44
Данілов назвав російське місто, де можуть розпочати виробництво «шахедів»

У листопаді 2022 року з'явилася інформація, що москва таємно уклала угоду з Тегераном про початок виробництва іранських безпілотників на території росії.

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, у якому з російських міст можуть розпочати виробництво дронів-камікадзе, – повідомляє ТСН.

«Ми розуміємо, що там відбувається. Одне із міст – це Тольятті, де вони збираються все це робити, є і інші міста. Наша розвідка по багатьох питаннях працює просто бездоганно, і ми заздалегідь розуміємо, які кроки вони можуть для себе відпрацьовувати», – сказав Данілов.

Секретар РНБО також розповів, що у дронах-камікадзе знайшли комплектувальні виробництва компаній, які мали б дотримуватися запроваджених санкцій і не постачати їх Ірану.

«Коли ми почали збивати іранські дрони, ми звернули увагу на комплектацію певних компаній, які не мали б поставляти ці комплектувальні до Ірану. Як вони там опинилися, зараз з'ясовують багато розвідок. Але після того, як це стало публічно відомо, я не думаю, що компанії, які їх поставляли, будуть продовжувати це робити. Тоді з чого будуть складати свої дрони – це велике питання. Чи буде заміна деталей», – наголосив він.

Олексій Данілов також зазначив, що українські військові постійно збивають дрони, тому Україна і надалі матиме інформацію про комплектувальні іранських дронів-камікадзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів