Поділитись:

Бахмут залишається під контролем ЗСУ, – Череватий

Субота, 07 січня 2023, 16:12
Бахмут залишається під контролем ЗСУ, – Череватий

Бахмут перебуває під контролем Збройних сил України, проте навколо нього тривають важкі бої, російські окупанти зазнають втрат.

Про це заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ полковник Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону «Єдині новини», пише УНН.

«Бахмут абсолютно під контролем ЗСУ. Тривають важкі бої навколо нього, і ворог несе важкі втрати щодобові й намагається надалі проводити масові обстріли з артилерії. Проте Бахмут тримається», – сказав Череватий.

За його словами, поки що Бахмут – одна з найінтенсивніших ділянок фронту, де постійно тривають інтенсивні бойові зіткнення і відбуваються обстріли противника.

Череватий зазначив, що різдвяного перемир'я в Бахмуті не відбулося.

Окрім того, він повідомив, що на напрямку Сватове – Кремінна тривають бойові дії.

«Там ворог перегруповується. Теж сконцентровує більше свого особового складу і техніки. Намагається контратакувати на певних напрямках, в районі таких населених пунктів як Стельмахівка, Площанка, деяких інших. Проте зазнає втрат і відступає. ЗСУ діють з огляду на обстановку, погодні умови, чи можливо в даний момент проводити ті чи інші операції», – розповів Череватий.

Нагадаємо: впродовж двох тижнів листи підтримки та подарунки для військовослужбовців, які боронять місто Бахмут на Донеччині, зібрали понад 100 сімей з Ковеля, Володимира та Каменя-Каширського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів