Поділитись:

ЗСУ вдарили по пункту дислокації окупантів на Херсонщині: сотня поранених

П'ятниця, 06 січня 2023, 20:10
ЗСУ вдарили по пункту дислокації окупантів на Херсонщині: сотня поранених

Збройні сили України 5 січня завдали удару по пункту дислокації окупантів у селі Гаврилівка Друга на півдні Херсонщини – до сотні поранених військових доставлені до лікарень.

Про це ідеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Підтверджено ураження 5 січня 2023 року пункту дислокації російських окупаційних військ у Гаврилівці Другій Херсонської області. Наразі відомо, що до місцевих лікарень привезли до 100 поранених військовослужбовців. Інформація щодо ліквідованих загарбників уточнюється. 

Українська авіація протягом доби завдала удару по району зосередження російських окупантів. Результати ураження уточнюються. Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу здійснили вогневе ураження 2 районів зосередження живої сили та військової техніки противника.

Протягом доби противник завдав 1 ракетного удару та здійснив 12 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, в тому числі по цивільній інфраструктурі Донецької та Дніпропетровської областей.

Загроза завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів залишається на всій території України. Для підтримання наступального потенціалу та поповнення втрат загарбники продовжують заходи з мобілізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів