Поділитись:

Шукають житло та дають корм: у Луцьку працює центр допомоги переселенцям з тваринами (відео)

Субота, 07 січня 2023, 17:15

Центр допомоги для переселенців з тваринами продовжує працювати у Луцьку. Тут допомагають людям, які приїхали з окупованих територій з тваринами, знайти житло, надають корм.

Про це розповіла волонтерка Наталія Петрук, – повідомляє Суспільне.

Волонтерка Наталія Петрук у Центрі допомоги переселенцям з тваринами у Луцьку роздає посуд, наданий благодійниками. Каже: цим людям найважче знайти житло, адже є дуже мало готових прийняти на квартиру переселенців з тваринами. Додає: в основному це ті люди, які мають тварин, – ті готові взяти.

Волонтерка Наталія Петрук><span class=Волонтерка Наталія Петрук
 

Із Сєвєродонецька на Волинь приїхала Світлана. Одна із її членів сім’ї – собака Джесі. Жінка дізналася про центр наприкінці літа і відтоді родина отримує тут допомогу.

«Дуже полюбляємо цих волонтерів, дуже добрі дівчата. Ходимо сюди за одягом і кормом для нашого собаки», – говорить жінка.

Переселенка із Сєвєродонецька Світлана з дітьми><span class=Переселенка із Сєвєродонецька Світлана з дітьми
 

Дехто із переселенців долучився до волонтерської діяльності. Серед них – Сніжана Булах, яка наприкінці серпня приїхала з Нікополя Дніпропетровської області до Луцька. З собою за понад тисячу кілометрів від дому привезла кішку та собаку.

Переселенка та волонтерка центру – Сніжана Булах><span class=Переселенка та волонтерка центру – Сніжана Булах
 

З Лисичанська Луганської області приїхала Ольга Золотарьова.

«Ми приїхали з кішкою, і вони нам відразу допомогли з кормом, і посуд дали для кішки, ліки були потрібні – теж дали. Одягу дуже багато – посезонно приходили, брали. Все, чим можна, вони допомагають», – розповідає переселенка.

Волонтерки Центру допомоги переселенцям з тваринами дякують усім, хто допомагає та надає допомогу людям та тваринам, які були змушені тікати від війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
13:15
21 березня 2024
14 березня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
05 березня 2024
22 лютого 2024
21 лютого 2024