Поділитись:

Застрелили і закопали під Ковелем: суд залишив підозрюваних під вартою (відео)

Середа, 04 січня 2023, 21:15
Застрелили і закопали під Ковелем: суд залишив підозрюваних під вартою (відео)
У Луцькому суді заслухали справу щодо моторошного замовного вбивства, яке сталось на Ковельщині. Йдеться про резонансну справу, що трапилась у вересні 2019 року. Тоді на околиці Ковеля знайшли закопане в хащах тіло чоловіка із простреленою головою. По гарячих слідах поліцейським вдалось розкрити вбивство та швидко встановити ймовірних злочинців.
Про це йдеться у сюжеті телеканалу "КонкурентTV".
 
Офіційна версія – 46-річного волинянина вбили на замовлення, й все сталось через ревнощі. За версією слідства, ймовірний замовник вбивства – Сергій Савчук, який приревнував потерпілого до своєї дружини. Пособником ж в усуненні конкурента став уродженець Грузії Віталі Гадуа, а виконавцем вбивства – його рідний брат, який має бойовий досвід на Кавказі. Відвіз їх на місце злочину ще один уродженець Грузії – Букія Мамука.
 
“Домовившись з жертвою про зустріч поблизу недіючого кафе в Ковелі (місце було вибрано заздалегідь), щоб нібито замовити йому виконання будівельних робіт, зловмисник зранку 16 вересня 2019 року провів потерпілого якнайдалі від дороги та вистрілив йому в голову", – йдеться у звинуваченні.
 
Підозрюваних у вбивстві оперативно затримали. А у квітні 2020 року справу передали на розгляд до суду.  За роки судових засідань двох обвинувачених Сергія Савчука та Букію Мамуку відпустили з-під варти під домашній арешт. Інші ж двоє, Руслан Гадуа та Віталі Гадуа, досі перебувають у СІЗО. Відтак 4 січня 2023 року у Луцькому міськрайонному суді відбулось чергове слухання цієї справи. Під час судового засідання прокурор клопотав про продовження цих запобіжних заходів й надалі.
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
24 квітня 2024
17:09
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024