Поділитись:

«Туди СБУ боїться заходити», – Арестович попередив росіян про волинських бурштинокопачів (відео)

Понеділок, 14 листопада 2022, 11:50
«Туди СБУ боїться заходити», – Арестович попередив росіян про волинських бурштинокопачів (відео)

фото ілюстративне

Російським окупантам, які надумають піти на Волинь з території Білорусі, варто боятися не тільки ЗСУ, а й місцевих бурштинокопачів.

Про це сказав радник голови Офісу президента Олексій Арестович в програмі «Фейгін & Арестович».

Говорячи про ймовірність нападу на Волинь з території Білорусі, Олексій Арестович зазначив, що місцеві жителі чекають на окупантів.

«Що таке Волинь? Це бурштиновий район, там бурштин добувають. У нас туди СБУ боїться заходити разом з поліцією... Вони там чекають тих всіх, хто перетинає кордон – їм якраз потрібні робітники на помпах. Місцеві жителі там поповнять робочу силу з превеликим задоволенням. Російські військовослужбовці мають унікальну можливість стати будівельниками пірамід», – зазначив Олексій Арестович.

Зі слів радника голови Офісу президента, райони, де копають бурштин, дуже подібні на державу в державі.

«Це особлива зона. Як в Європі, є райони, в які поліція намагається не потикатися. Це начебто наша територія, але туди намагаються не потикатися. А якщо потикаються, то тисячі по три Нацгвардії, поліції, СБУ, щоб там заарештувати двох людей. Про всяк випадок», – зауважив він. 

Тож Олексій Арестович попереджає окупантів про те, що на цьому напрямку на них очікує не тільки протистояння ЗСУ.

«Якщо ви нарветеся на наших бурштинокопачів, то тут я вам дійсно не заздрю. А вони прямісінько там на шляху у вас. Це великі люди, їм навіть зброю видавати не треба – у них є. Треба просто сказати, що держава вам подякує. І все. Зупинити їх вдасться приблизно в районі Гельсінкі після цього», – додає Арестович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів