Поділитись:

У Луцьку п'яний на «ауді» протаранив «мазду» (фото, відео)

Середа, 04 січня 2023, 13:24
У Луцьку п'яний на «ауді» протаранив «мазду» (фото, відео)

У Луцьку п'яний водій скоїв дорожньо-транспортну пригоду – рівень алкоголю в його крові перевищував припустиму норму майже у 15 разів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

ДТП трапилась у вівторок, 3 січня, близько 18:00 на вулиці Ковельській у Луцьку: легковик Audi врізався в автомобіль Mazda, який рухався попереду. Внаслідок цього обидва автомобілі отримали механічні пошкодження.

Винуватець мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, тож патрульні провели освідування за допомогою пристрою Drager. Результат – 2,94 проміле. Такий показник перевищує допустиму норму алкоголю в крові майже у 15 разів.  

Водія «ауді» патрульні притягнули до відповідальності, склавши на нього адмінматеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп'яніння) КУпАП.  

У Луцьку п'яний на «ауді» протаранив «мазду» (фото, відео) У Луцьку п'яний на «ауді» протаранив «мазду» (фото, відео) У Луцьку п'яний на «ауді» протаранив «мазду» (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів