Поділитись:

За добу на Волині затримали чотирьох нетверезих водіїв

Субота, 31 грудня 2022, 18:30
За попередню добу патрульні притягнули 4-х керманичів до відповідальності за керування у стані сп’яніння. Двоє з них скоїли дорожньо-транспортні пригоди.
Про це повідомляє патрульна поліція області.
Вчора, близько 18-ї години, патрульним надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі Н-22, неподалік від села Війниця.
За добу на Волині затримали чотирьох нетверезих водіїв 
Оперативно прибувши на місце автопригоди, інспектори з’ясували, що керманич автомобіля Nissan Primastar, виконуючи розворот, не надав перевагу у русі автомобілю Volkswagen Passat. В наслідок чого відбулася дорожньо-транспортна пригода, автомобілі зазнали механічних пошкоджень.
Під час спілкування з винуватцем автопригоди, поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду чоловік відмовився.
Ще двох керманичів виявили під час дії комендантської години. В одного з них результат огляду у медичному закладі показав 1, 63 проміле. Інший же відмовився від проходження медичного огляду.
На проспекті Перемоги 29-річний керманич порушив правила дорожнього руху. І при перевірці документів у нього також були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд за допомогою приладу Драгер, показав результат — 1, 77 проміле.
Охоронці правопорядку склали на чоловіків протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.
Надрукувати
мітки:
коментарів