Поділитись:

Луцькі рятувальники отримали нове спецавто на базі Ford (фото)

П'ятниця, 30 грудня 2022, 13:51
Луцькі рятувальники отримали нове спецавто на базі Ford (фото)

В автопарку луцьких рятувальників поповнення – нова пожежна автоцистерна на шасі вантажівки Ford.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У п'ятницю, 30 грудня, волинські рятувальники отримали пожежний автомобіль: до 1-го Державного пожежно-рятувального загону Луцька надійшла нова пожежна автоцистерна АЦ – 5,0-40(1833)-442F на шасі Ford.

Пожежний автомобіль доправлятиме до місця пожежі 5 тонн води й 500 літрів піноутворювача, оснащений комбінованим гідравлічним інструментом, шанцевим інструментом, засобами освітлення та переносною електростанцією.

Найближчим часом для рятувальників проведуть навчання й ознайомлення з технічними характеристиками, щоб у найкоротші терміни увести пожежний автомобіль в оперативний розрахунок.

Техніка дислокуватиметься у 1-й Державній пожежно-рятувальній частині обласного центру, а вивільнений пожежний автомобіль передадуть 20-му Державному пожежно-рятувальному посту смт Торчин.

Луцькі рятувальники отримали нове спецавто на базі Ford (фото)Луцькі рятувальники отримали нове спецавто на базі Ford (фото)Луцькі рятувальники отримали нове спецавто на базі Ford (фото)Луцькі рятувальники отримали нове спецавто на базі Ford (фото)Луцькі рятувальники отримали нове спецавто на базі Ford (фото)Луцькі рятувальники отримали нове спецавто на базі Ford (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів