Поділитись:

Волинським рятувальникам передали Вифлеємський вогонь миру (фото)

Середа, 28 грудня 2022, 17:50
Волинським рятувальникам передали Вифлеємський вогонь миру (фото)

Волинським рятувальникам 28 грудня  пластуни обласного осередку Національної скаутської організації України «Пласт» передали Вифлеємський вогонь миру.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС у Волинській області.

Волинським рятувальникам передали Вифлеємський вогонь миру (фото) Волинським рятувальникам передали Вифлеємський вогонь миру (фото) Волинським рятувальникам передали Вифлеємський вогонь миру (фото) 

У період Різдвяних свят поширення символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа у Вифлеємі, символізує перемогу світла над темрявою та справдження «найбільших мрій і сподівань людства. Для рятувальників, як і для кожного українця, у цей темний час воєнного лихоліття украй важливо зберегти світло душі, вистояти і зробити усе можливе і надможливе задля нашої Перемоги. Тож лейтмотив Перемоги й Миру був визначальним у сьогоднішній акції передачі Вифлеємського вогню», – йдеться в повідомленні.

Волинським рятувальникам передали Вифлеємський вогонь миру (фото) Волинським рятувальникам передали Вифлеємський вогонь миру (фото) Волинським рятувальникам передали Вифлеємський вогонь миру (фото) Волинським рятувальникам передали Вифлеємський вогонь миру (фото) 

Лампадку з вогнем передали також і для настоятеля каплички Ікони Пресвятої Богородиці Неопалима Купина, що розташована на території цього підрозділу служби 101.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18
10:35
30 квітня 2024