На «варшавці» біля кордону встановили нові бар'єри (фото)

Середа, 28 грудня 2022, 11:36

Перед міжнародним пунктом пропуску «Ягодин – Дорогуськ» на українсько-польському державному кордоні продовжують працювати дорожники – в умовах воєнного стану дбають про підвищення рівня безпеки дорожнього руху автошляхом М-07 Київ – Ковель – Ягодин.

Про це у середу, 28 грудня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

«На розділювальній смузі щойно відновленого майже 2-кілометрового відтинку «варшавки» влаштовуємо двостороннє оцинковане бар’єрне огородження. На сьогодні транспортні потоки правого і лівого проїздів уже відокремлює майже 1,4 км нового огородження», – йдеться у дописі.

Цьогоріч восени понад 4,1 кілометра металевого оцинкованого бар’єрного огородження установлено на узбіччях та розділювальній смузі ще однієї ділянки автомобільної дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін). Йдеться про відтинок, що пролягає між селами Довгоноси та Старі Кошари Ковельського району.

Автошлях М-07 став безпечнішим, адже дорожнє огородження бар’єрного типу виконує захисну функцію і використовується для запобігання з’їзду транспортних засобів з земляного полотна автошляху, зіткнення з зустрічними транспортними засобами.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: