Поділитись:

У Луцьку біля «Авангарду» буде ковзанка і парк атракціонів: коли запрацює (фото, відео)

Вівторок, 27 грудня 2022, 11:40
У Луцьку біля «Авангарду» буде ковзанка і парк атракціонів: коли запрацює (фото, відео)

У Луцьку біля стадіону «Авангард» буде ковзанка і парк атракціонів.

Локацію для відпочинку лучан облаштовує київська компанія. Тут буде обгороджена ковзанка, а також різні атракціони для малечі. Наразі організатори завершують облаштування локацій. Вже 29-30 грудня все повинно запрацювати. 

Як розповів у коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» очільник КП «Стадіон «Авангард» Олександр Стадницький, розваги будуть доступні для лучан аж до 31 березня. 

«Тут будуть розміщені дитячі атракціони, каток. І всі охочі зможуть приходити і займатися. Чи працюватиме все, коли нема світла, буде залежати від власників. Компанія перебуватиме тут на умовах співпраці: вони задовільнятимуть ті потреби, які в нас прописані в статуті – в масовості, в культурних заходах. І будуть натомість платити за комунальні послуги в усьому стадіоні», – пояснив він. 

У Луцьку біля «Авангарду» буде ковзанка і парк атракціонів: коли запрацює (фото, відео)У Луцьку біля «Авангарду» буде ковзанка і парк атракціонів: коли запрацює (фото, відео)У Луцьку біля «Авангарду» буде ковзанка і парк атракціонів: коли запрацює (фото, відео)У Луцьку біля «Авангарду» буде ковзанка і парк атракціонів: коли запрацює (фото, відео)У Луцьку біля «Авангарду» буде ковзанка і парк атракціонів: коли запрацює (фото, відео)У Луцьку біля «Авангарду» буде ковзанка і парк атракціонів: коли запрацює (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів