Поділитись:

Різдво на передовій: як українські воїни готуються до святкувань під обстрілами (фото)

Субота, 24 грудня 2022, 20:39
Різдво на передовій: як українські воїни готуються до святкувань під обстрілами (фото)

Поки весь світ починає святкування Різдва, українські захисники відважно боронять нашу незалежність на передовій.

Світлини українських воїнів опублікувала Верховна Рада України.

«Сьогодні в усьому світі починають святкування Різдва. Запах ялинки. Атмосфера чуда. Мар‘їнка, Донецька область.  Ось, як до цього свята готуються в Україні на першій лінії оборони герої з 79 ОДШБр», – йдеться в повідомленні.

В 500 метрах від цих позицій — позиції російських солдатів. Стрілкові бої, артилерійські обстріли — тут відбувається все. Ворога видно неозброєним оком, але ж і він нас бачить. Деякі ділянки окопів треба долати винятково бігом, бо з того боку працює снайпер. 

Автори фото Костянтин і Влада Ліберови.

Різдво на передовій: як українські воїни готуються до святкувань під обстрілами (фото) Різдво на передовій: як українські воїни готуються до святкувань під обстрілами (фото) Різдво на передовій: як українські воїни готуються до святкувань під обстрілами (фото) Різдво на передовій: як українські воїни готуються до святкувань під обстрілами (фото) Різдво на передовій: як українські воїни готуються до святкувань під обстрілами (фото) Різдво на передовій: як українські воїни готуються до святкувань під обстрілами (фото) Різдво на передовій: як українські воїни готуються до святкувань під обстрілами (фото) Різдво на передовій: як українські воїни готуються до святкувань під обстрілами (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів