Поділитись:

«Чи дожме Путін Лукашенка – під знаком питання», –  радник міністра МВС (відео)

Четвер, 22 грудня 2022, 21:50

У інтерв‘ю виданню The Economist Головнокомадвач ЗСУ Валерій Залужний сказав про можливий повторний наступ зі сторони Білорусі. Про те, чи це буде напад військ рф, чи армії Білорусі поки не відомо.

У ефірі нового випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі КонкурентTV радник міністра Внутрішніх Справ України Ростислав Смірнов розповів як МВС оцінює ймовірність нападу з білорусі.

Ростислав Смірнов  зауважив, що станом на сьогодні техніки та бойових одиниць на території білорусі недостатньо для будь-яких спроб захопити обласні центри, а тим паче столицю. Проте, це не означає, що не ворог спробує наростити цю кількість.  Радник наголосив, що вже не 24 лютого і усі необхідні сили готові до будь-якого сценарію.

Стосовно можливого вступу у війну армії самої Білорусі Ростислав Смірнов відповів: «Чи дожме Путін Лукашенка поки що під знаком питання. Моя позиція – скоріш за все, що ні.  Якби Лукашенко міг, я не кажу про «хотів», хоча зараз можна вже казати про «хотів», якби він міг вступити у війну, він би це зробив раніше».

Військові Білорусі і народ країни не підтримує позицію росіян. Загалом радник голови МВС вважає, що наразі ймовірність вступу білорусі у війну низька.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів