Поділитись:

Користувачі Twitter проголосували за звільнення Ілона Маска

Вівторок, 20 грудня 2022, 04:35
Користувачі Twitter проголосували за звільнення Ілона Маска

Мільярдер та власник соціальної мережі Twitter Ілон Маск провів опитування, чи варто йому залишити посаду гендиректора в компанії. За словами бізнесмена, він зробить так, як проголосує більшість

Понад 17,5 млн користувачів Twitter висловили свою думку. З них 57,5% вважають, що Маску треба звільнитися з посади CEO.

«Згідно з приказкою, будьте обережні зі своїми бажаннями, вони можуть здійснюватися», – написав мільярдер.

Водночас очільник криптовалютної біржі Binance Чанпен Чжао, компанія якого інвестувала $500 млн у придбання Twitter, закликав партнера не залишати посади та триматися курсу.

На тлі цієї публікації мем-токен Dogecoin (DOGE), який підтримує Маск, почав падати у ціні. Згідно з TradingView, криптовалюта торгується на рівні $0,07 на момент написання. При цьому на початку листопада вартість монети швидко зростала та в моменті сягала $0,14.

Опитуванню передували масові блокування Twitter-акаунтів журналістів. Мільярдер закрив доступ репортерам CNN, The Washington Post, Mashable та The New York Times. Також у бан потрапив профіль ElonJet, який відстежував переміщення приватного літака Маска.

«Вони опублікували моє точне місцеперебування у реальному часі. Це пряме порушення правил Twitter», – зазначив очільник компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів