Поділитись:

Термінали Starlink ввозитимуть в Україну без мита і ПДВ

Середа, 30 листопада 2022, 04:35
Термінали Starlink ввозитимуть в Україну без мита і ПДВ

Кабмін звільнив від ПДВ та ввізного мита запчастини та комплектуючі для виготовлення електрогенераторів, а також обладнання супутникового інтернету (Starlink). Про це заявив прем'єр Денис Шмигаль.

 

«Сьогодні ми затвердили необхідні документи, аби старлінки завозилися в Україну без мита і ПДВ. Це здешевить їхню вартість і дозволить забезпечити їх для якнайбільшої кількості людей та організацій», – зазначив прем'єр.


https://zaxid.net/news/
Термінали Starlink ввозитимуть в Україну без мита і ПДВ
https://zaxid.net/news/

Кабінет Міністрів затвердимо необхідні документи, щоб Starlink завозили до України без мита та ПДВ, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Минулого тижня з ініціативи президента України у всій країні запрацювали Пункти незламності. Близько тисячі з них відкрила Державна служба з надзвичайних ситуацій. У цих пунктах є світло, вода, тепло, зв'язок. Працюємо над тим, щоб кожен такий пункт забезпечити "Старлінком". Наразі уряд веде переговори про можливість купити нову велику партію з тисяч "Старлінків" для України. Сьогодні ми також затвердимо необхідні документи, щоб "Старлінки" завозилися в Україну без мита та ПДВ", – сказав Шмигаль на засіданні уряду у вівторок.

За його словами, таке рішення здешевить їх вартість і дасть змогу забезпечити ними найбільшу кількість людей та організацій.

Нагадаємо: у жовтні Ілон Маск після низки скандальних заяв повідомив, що продовжить фінансувати систему супутникового зв'язку Starlink в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів