Поділитись:

Укрпошта відкрила передзамовлення на новорічну марку

Четвер, 15 грудня 2022, 23:36
Укрпошта відкрила передзамовлення на новорічну марку

«Укрпошта» запустила передпродаж новорічної марки. 

Купити її можна буде вже у День Святого Миколая. Про це пише Українська правда.Життя.

Водночас оформити передзамовлення можна, починаючи з 15 грудня.

«За вікном падає сніг і дуже хочеться трохи новорічного настрою, щоб падав саме білий сніг, а не сірі «герані».З останнім успішно бореться наше ПВО, а от щоб трохи налаштуватись на новий, впевнений, переможний рік, і, до речі, привітати наших військових, сьогодні починаємо передзамовлення нашої офіційної новорічної марки», – написав гендиректор поштового оператору Смілянський у Facebook.

За його словами, в «Укрпошті» допрацювали ескіз марки, враховуючи поради громадян. Нагадаємо, у конкурсі на найкращий ескіз для новорічної марки перемогла ілюстрація «Роз'єднані війною», авторкою якої є 11-класниця Валерія Михайлова із Миколаєва.

Укрпошта відкрила передзамовлення на новорічну марку 

Як розповів Смілянський, до фінального ескізу додали декілька символічних елементів: поле бою, вкрите снігом та запалені свічки на вікні.

«Та основний меседж залишається незмінним – війна розлучила багатьох українців, створила кордони там, де ще минулого Нового року панували радість та сміх. Але попри це ми віримо, що 2023 рік переверне все на 180 градусів і диво під назвою «Перемога» стане не просто мрією, а ще одним днем народження нашої країни», – наголосив директор «Укрпошти».

Новорічна марка вийде невеликим тиражем – 720 тисяч (120 тисяч листів). Для повного набору також додали художню картку «З Різдвом» та конверт «Переможного Нового Року!».

Придбати марку у фізичних відділеннях «Укрпошти» можна з 19 грудня, а зробити передзамовлення вже сьогодні, перейшовши за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів