Поділитись:

Українська комедія «Я працюю на цвинтарі» увійшла в топ-10 на Netflix

Вівторок, 13 грудня 2022, 01:26
Українська комедія «Я працюю на цвинтарі» увійшла в топ-10 на Netflix

Українська комедія «Я працюю на цвинтарі» увійшла десятку найбільш популярних фільмів на  стрімінговій платформі Netflix.

Про це пише Українська правда.Життя.

Українська картина «Я працюю на цвинтарі"»(I Work At The Cemetery) режисера Олексія Тараненка за сценарієм Павла (Паштета) Бєлянського увійшла в десятку найбільш популярних стрічок на стрімінговому сервісі Netflix.

Картина розташувалась серед різдвяних фільмів та романтичних комедій. Про це повідомили на офіційній сторінці картини у Facebook.

«Цей тиждень фільм Я працюю на цвинтарі / I Work At The Cemetery розпочав у Топ-10 фільмів рейтингу Netflix Movie in Ukraine  І нам доволі комфортно в компанії різдвяних фільмів, адже ми розповідаємо зворушливу і свого роду магічну історію. Приємного перегляду!» ‒ написали в повідомленні.

Стрічка вийшла у широкий прокат у вересні 2022. За жанром – драмеді (драма з елементами чорного гумору). Розповідає про власника ритуального бізнесу, який має життєву драму і, спілкуючись із замовниками пам’ятників, заново віднаходить сенс життя. Головну роль зіграв Віталій Салій («Крути 1918», «Заборонений»).

Знімали картину на 4 київських кладовищах. Стала успішною в українському та іноземному прокаті. На американській стрімінговій платформі Netflix «Я працюю на цвинтарі» з’явився 1 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів