Поділитись:

Укрпошта презентує марку «Херсон – це Україна!»

Середа, 07 грудня 2022, 16:52

Укрпошта випустила нову поштову марку «Херсон – це Україна!», присвячену звільненому місту-герою.

Презентація довгоочікуваної марки відбудеться у п'ятницю, 9 грудня, штемпель «Перший день» діятиме протягом дня в поштамтах Києва та Херсона, інформує пресслужба Укрпошти.

Тираж марки «Херсон – це Україна!» – 150 тисяч маркових аркушів або 900 тисяч поштових марок. Майже 40% від тиражу розкупили в перші дні за передзамовленням. На продаж марок будуть діяти обмеження. Один клієнт може купити на одне замовлення не більше п'яти маркових аркушів, два конверти «Перший день», десять конвертів та десять листівок.

Номінальна вартість марки U, що дорівнює 12 грн за марку або 72 грн за аркуш з шести марок. До марки буде випущений конверт «Перший день», немаркований художній конверт та дві художні картки.

Придбати поштовий випуск «Херсон – це Україна!» можна з 9 грудня у відділеннях Укрпошти по всій країні та на маркетплейсах eBay і Amazon.

У філателістичному онлайн-магазині Укрпошти та на Рrom, Kasta і Rozetka буде можливість замовити лише конверти та листівки «Херсон – це Україна!», магніти, а також тематичні світшоти. 

Клієнти, які встигли зробити попередні замовлення марки з херсонським кавуном в офіційному поштовому маркеті Укрпошти, зможуть їх отримати, починаючи з 9 грудня, відразу після офіційного старту продажу. Усім власникам філателістичного онлайн-абонемента надійдуть посилання, за яким вони зможуть придбати марку «Херсон – це Україна».

Автор випуску – Андрій Сагач, український художник, переможець національного етапу конкурсу ескізів до поштової марки «Мир – найвища цінність людства!», автор конверта з оригінальною маркою «Весна настане знову!».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів