На Волині відремонтували проблемний міст та аварійні ділянки дороги (фото)

П'ятниця, 02 грудня 2022, 10:13

Упродовж другої половини листопада на автошляху Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі в межах селища Іваничі працювала дорожня спецтехніка. Полагодили дорожнє покриття на 35-метровому відрізку по мосту і підходах до нього та ще на двох аварійних ділянках, які небезпідставно були предметом нарікань водіїв, місцевої влади та громадян.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Загалом на автошляху Т-03-05 в межах колишнього райцентру новий асфальт уклали на дорожньому покритті площею понад 4000 м2. Також провели роботи з упорядкування узбіччя.

Територіальний автошлях Т-03-05 Нововолинськ –  Іваничі – Павлівка – Локачі розпочали ремонтувати у 2020 році. За два минулих роки відновили його на відтинку від Нововолинська до Іванич, на ділянці протяжністю 14,8 кілометра.

«Цьогоріч, керуючись маршрутним принципом, планували провести капітальний ремонт дороги в межах селища Іваничі, вже мали укладений договір з виконавцем таких робіт.
Однак, через збройну агресію РФ, всі плани щодо будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автошляхів, якими опікуємось, залишились нереалізованими», – зазначили у Службі автодоріг.

Аби забезпечити безпечний проїзд цією ділянкою дороги Т-03-05 та усунути незручності та дискомфорт для місцевих жителів, що проживають обабіч неї, наразі полагодили її у рамках робіт з експлуатаційного утримання.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: