Поділитись:

«Поліція виявляє 90% утікачів з місяця ДТП», – Андрій Крутень (відео)

Четвер, 01 грудня 2022, 22:00

У зв’язку з відключенням електроенергії чимало світлофорів та доріг залишаються без освітлення. Окрім того, в темпу пору дня водіям важче виявити пішоходів без світловідбиваючих елементів.

Про те як вищевказані обставини впливають на ситуацію на дорогах Волині у новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі КонкурентTV розповів начальник управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень.

Посадовець зазначив, що департамент поліції постійно аналізує ситуацію та веде статистику стану на дорогах у різних часових проміжках і за різних обставин. Що стосується безпосередньо даних по ДТП, то за наявною статистикою можна констатувати зниження кількості дорожньо-транспортних пригод, навіть на за умови зменшення світлового часу.

Зокрема, зниження ДТП з матеріальними збитками зменшились на 25%, а кількість ДТП внаслідок яких травмувались люди знизились на 6%.

Начальник поліції розповів, що водії враховують погодні та світлові фактори і знижують швидкість транспортних засобів, особливо що стосується частин доріг де можуть знаходитись пішоходи.

Андрій Крутень також поділився статистикою виявлення осіб, що покинули місце ДТП: «За наявною інформацією, котра міститься в Управлінні патрульної поліції, за інформацією відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП – 90% усіх транспортних засобів, котрі залишають місце дорожньо-транспортної пригоди виявляються та водії таких транспортних засобів притягаються у встановленому у законі порядку до відповідальності.»

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів