Поділитись:

На Ковельщині під час пожеж загинули дві людини (фото, відео)

Четвер, 01 грудня 2022, 09:42

Минулої доби на Ковельщині під час пожеж загинули дві людини.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області

В останній день осені підрозділи служби 101 області ліквідували 4 пожежі, ще один випадок пожежі зареєстровано по заяві.

О 22:12 год надійшло повідомлення про пожежу в с. Будище Ковельського району, де загорівся дерев’яний житловий будинок. Рятувальники у складі двох ланок газодимозахисної служби зайшли в задимлений будинок на пошуки господаря. Непритомного чоловіка виявили в коридорі, допомогти йому було вже неможливо. На гасіння пожежі подали на гасіння вогню два водяних стволи.

Ймовірно, причиною пожежі стало необережність під час куріння загиблого пенсіонера, 1958 р.н.

Ще один випадок пожежі зафіксовано за інформацією від поліції. Орієнтовно о 01:00 год виникла пожежа в господарській будівлі в с.Козлиничі Ковельського району. Вогнем знищено майно і стіни. На місці пожежі виявили тіло господаря, 1962 р.н., пожежно-рятувальні підрозділи не викликались. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі, причина смерті людини встановлюється.

Окрім того, 30 листопада ввечері виникла пожежа в житловому будинку в с. Новосілки Володимирського району. Лихо трапилось через несправність пічного опалення, вогонь пошкодив майно стіни, вікна та перекриття в кімнаті.

Також вночі виникла пожежа в житловому будинку в с. Угриничі Камінь-Каширської громади. Вогонь пошкодив майно, перекриття і покрівлю. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

 

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів