Поділитись:

У селі під Луцьком горіла котельня (фото)

Понеділок, 28 листопада 2022, 17:03
У селі під Луцьком горіла котельня (фото)

У селі Піддубці Луцького району з невстановленої поки причини сталася пожежа у котельні, розміщеній у підсобному приміщенні житлового будинку. 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 28 листопада, о 13:49 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в підсобному приміщенні житлового двоповерхового житлового будинку в селі Піддубці на вулиці Зеленій.

За викликом на місце події прибула чергова варта у складі двох відділень 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Луцька.

Вогнеборці оперативно провели бойове розгортання, включились в апарати на стисненому повітрі та зайшли в задимлений будинок. Для гасіння пожежі в приміщенні котельні рятувальники подали два водяних стволи, й о 14:19  ліквідували пожежу.

Постраждалих немає, рятування людей не проводилось.

Причина пожежі встановлюється.

Рятувальники закликають волинян дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні електроприладами, печами, газовими та електрокотлами опалення, слідкувати за їх справністю, не перегрівати прилади для обігріву приміщень понад міру.

У селі під Луцьком горіла котельня (фото)У селі під Луцьком горіла котельня (фото)У селі під Луцьком горіла котельня (фото)У селі під Луцьком горіла котельня (фото)У селі під Луцьком горіла котельня (фото)У селі під Луцьком горіла котельня (фото)У селі під Луцьком горіла котельня (фото)У селі під Луцьком горіла котельня (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів