Поділитись:

Будинок, гараж і легковик: на Волині в неділю сталися три пожежі (фото)

Понеділок, 28 листопада 2022, 12:29
Будинок, гараж і легковик: на Волині в неділю сталися три пожежі (фото)

За минулу добу волинські рятувальники ліквідували три пожежі: горіли житловий будинок, гараж з прибудовою і легковий автомобіль.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У неділю, 27 листопада, о 7:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля на вул. В. Стефаника у Нововолинську. На місце події прибуло відділення чергового караулу міської 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська, подали на гасіння спеціальні водяні стволи та о 7:24 ліквідували пожежу.

Вогнем знищені відсік двигуна, салон автомобіля. Ймовірна причина пожежі – розгерметизація паливної системи автомобіля. 

О 7:20 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на  вул. Ломоносова в смт Заболоття Ковельського району. Рятувальники 14-ї ДПРЧ смт Ратне та працівники місцевих пожежних команд Заболоття та села Тур о 8:48 ліквідували пожежу, що виникла в приміщенні кухні.

Ймовірна причина загорання – коротке замикання електромережі.

О 21:12 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про загоряння гаража з газоблоку та дерев’яної прибудови на вул. Незалежності в селі Селісок Камінь-Каширського району. На виклик направили відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та працівників МПО села Судче. О 22:25 пожежу ліквідували.

За попередніми даними, ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі.

Будинок, гараж і легковик: на Волині в неділю сталися три пожежі (фото)Будинок, гараж і легковик: на Волині в неділю сталися три пожежі (фото)Будинок, гараж і легковик: на Волині в неділю сталися три пожежі (фото)Будинок, гараж і легковик: на Волині в неділю сталися три пожежі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів