Поділитись:

На Волині горів автомобіль (фото)

Четвер, 24 листопада 2022, 12:17

Рятувальники ліквідували 4 пожежі у Волинській області.

Про це повідомляє ДСНС у Волинській області.

23 листопада о 01:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу дерев’яної господарської будівлі на вул. Механізаторів в смт Ратне Ковельського району.

На місце події прибуло відділення чергового караулу 14-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Ратне та працівники місцевої пожежної команди с. Гірники. 

Рятувальники о 02:08 ліквідували пожежу, вогнем знищено покрівлю на площі 5 м2, пошкоджено перекриття на площі 30 м2. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

 

О 04:13 надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля на вул. Сокальська в м. Нововолинську. Прибувши на місце події, рятувальники міської 5-ї ДПРЧ о 04:47 ліквідували пожежу. 

Ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі автівки.

 

О 08:22 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про загоряння дерев’яного житлового будинку на вул. Шкільна в с. Хобултова Володимирського району. На виклик направлено відділення 7-ї ДПРЧ м. Володимир та працівників МПО с. Бубнів. О 10:15 пожежу ліквідували.

Ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі.

 

24 листопада о 01:32 надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі в с. Нова Вижва Ковельського району. На місце події прибуло відділення 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка. Горіння ліквідували о 02:03. 

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

 

Нагадаємо: у Луцькому районі горів будинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів