Поділитись:

Мешканців громади на Волині готують до евакуації

Вівторок, 29 листопада 2022, 07:28
Мешканців громади на Волині готують до евакуації

У селах Піщанського старостинського округу здійснили подвірний обхід, під час якого мешканців ознайомили з планом можливої евакуації.

Про це у суботу, 27 листопада повідомили на сторінці Шацької селищної ради. 

Працівники селищної ради роздали письмові рекомендації про дії у випадку загрози вторгнення з боку білорусі.

Нагадаємо, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов пояснив, чи небезпечний олександр лукашенко для України. Інформація про те, що Білорусь нібито готує наступ, поширюється спеціально.

В ефірі FREEДОМ Андрій Юсов зазначив, що такі фейки вигідні для росії – так країна-агресор намагається налякати українців.

«Інформаційно-психологічні спеціальні операції дуже часто переслідують одночасно кілька цілей. І в цьому випадку ми бачимо різні цілі, тобто з одного боку – посіяти паніку серед населення, серед українців, в тому числі – жителів прикордонних районів і областей. І дезорієнтувати українські сили оборони, розосередити сили, перекинути сили з інших напрямків. Ну і також об'єктом і цілями цієї спеціальної психологічної операції інформаційної є сама Білорусь і білоруси, тобто нагнітання. Зробити так, щоб заіскрило, і все-таки втягнути саму Білорусь в повномасштабну війну, чого до цього моменту не було», – розповів Андрій Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів