Поділитись:

У Англії заарештували чоловіка за телевізійне піратство

Вівторок, 29 листопада 2022, 04:40
У Англії заарештували чоловіка за телевізійне піратство

Поліція Північної Англії, що веде розслідування справи про масштабний випадок піратського поширення телепрограм, заарештувала чоловіка за підозрою у вчиненні шахрайських дій та інших злочинах у сфері авторського права.

Про це пише видання Advanced Television.

Слідчі Регіонального відділу боротьби з організованою злочинністю графства Йоркшир і Хамбер (YH ROCU) разом із поліцією Південного Йоркширу та працюючи в партнерстві з компанією Sky 22 листопада видали ордери на арешти в районі міст Донкастер та Барнслі.

43-річного чоловіка було заарештовано за підозрою у відмиванні грошей, змові з метою шахрайства, а також у злочинах, передбачених Законом про захист авторського права, розробок та патентів і Законом про серйозні правопорушення. Його відпустили під підписку до подальших розслідувань.

«Надання користувачам засобів для перегляду преміального телевізійного контенту без оформлення легальної підписки є незаконним, – відзначає керівниця регіонального відділу боротьби з економічною злочинністю YH ROCU Рамона Сеньйор. – Діючи таким чином, ми сподіваємося значно вплинути на цей вид злочинної діяльності. Це чудовий приклад співпраці наших слідчих із приватними партнерами, що сприятиме дотриманню закону».

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів