Поділитись:

Волинські волонтери виготовляють окопні свічки з патріотичними надписами

Субота, 29 жовтня 2022, 20:40
Волинські волонтери виготовляють окопні свічки з патріотичними надписами

У волонтерському центрі села Дубове Ковельського району виготовляють окопні свічки для захисників України.

Про це координаторка волонтерського центру Наталія Тхоржевська розповіла Суспільному.

До виготовлення свічок у Дубовому долучилися студенти Ковельського промислово-економічного фахового коледжу. У волонтерський центр студенти привезли орієнтовно 200 заготовок під окопні свічки, які потім заллють воском. На бляшанках студенти-волонтери зробили патріотичні написи «Україна – понад усе!» та «Разом до перемоги!».

Волинські волонтери виготовляють окопні свічки з патріотичними надписами 

Волонтерка Галина Більшевич зауважила, що окопні свічки тестують, перевіряють, чи добре вони горять. Її син служить військовим прикордонником. Жінка каже, що перш, ніж долучитися до ініціативи, радилась з сином, питала, чи потрібні окопні свічки.

Волонтерка Наталія Тхоржевська говорить, що коли температура повітря низька, коли холодно, коли вітер, свічка не тільки зігріває, на ній можна нагріти чай та висушити взуття. Вона зазначила, до створення окопних свічок долучилися і діти, і дорослі.

Діти нарізають картон і закручують у рулони. Ними напихають бляшанки. Долучився до створення окопних свічок 10-річний Рафаель Королік. Він написав оголошення в групі однокласників про те, що потрібна допомога і можна долучитися, на його пропозицію відгукнулися.

Нагадаємо, лікарка-переселенка працює та волонтерить на Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів