Поділитись:

У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)

Понеділок, 28 листопада 2022, 16:14
У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)

У Луцьку та Луцькому районі правоохоронці вилучили в зловмисників контрафактний алкоголь та тютюнові вироби на суму близько двох мільйонів гривень.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури ​співробітники Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області у ході досудового розслідування кримінального провадження про незаконне виготовлення, зберігання, збут та транспортування з метою збуту підакцизних товарів, а також про  незаконні дії з марками акцизного податку (ч.ч. 1,2 ст. 204, ч. 2 ст. 199 КК України) викрили схему виробництва та збуту в області контрафактного алкоголю та тютюнових виробів.

У ході обшуків, проведених 23-25 листопада у Луцьку та Луцькому районі, правоохоронці вилучили близько 3,4 тисячі літрів спирту та спиртових сумішей, майже 1,7 тисячі пачок сигарет,  75 тисяч гривень, отриманих від незаконної діяльності, та два автомобілі, які використовували для перевезення фальсифікату.

Окрім того, в місцях, де здійснювалось виготовлення і розлив алкогольної продукції, вилучили етикетки, фурнітуру, ароматизатори та інше обладнання для виробництва сурогату. 

Усього під час обшуків вилучили контрафактних товарів на суму близько двох мільйони гривень.

Триває досудове розслідування.

Встановлюються особи усіх громадян, причетних до незаконної діяльності, яка виявлена за оперативного супроводу працівників Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції.

У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото)У Луцьку виявили «лівий» алкоголь і сигарети на 2 мільйони гривень (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів