Поділитись:

Лучан кличуть на роботу: платять від 20 тисяч гривень

Четвер, 24 листопада 2022, 21:17

У Луцьку пропонують роботу із заробітною платою від 20 тисяч гривень.

На роботу потрібен водій автотранспортних засобів. Заробітна плата – 28 000 гривень. Основне завдання – перевезення щебеню. Кандидату на роботу потрібне посвідчення водія категорії С та Е.

У Луцьку є ще одна вакансія водія автотранспортних засобів із заробітньою платою 21 000 гривень. Робота полягає у перевезення паливно-мастильних матеріалів автомобілями вантажної групи та обслуговування АЗС марки WOG.

Також у Луцьку шукають лікаря-епідеміолога. Заробітна плата – 20 000 гривень. Серед завдань та обов'язків: здійснювати  державний санітарно-епідеміологічний нагляд, брати учать у проведенні протиепідемічних заходів, застосовуючи сучасні методи профілактики інфекційних та паразитних хвороб. Також потрібно буде планувати роботу, проводити аналіз її результатів та вести лікарську документацію.

У Луцьку відкрита  вакансія лікаря-терапевта. Заробітна плата – 20 000 гривень. Серед завдань та обов'язків: приймати пацієнтів згідно графіку, проводити загальне та клінічне обстеження, вести медичну документацію, забезпечувати необхідний рівень обстеження пацієнтів відповідно до стандартів якості діагностично-лікувального процесу та призначення відповідного лікування.

А ще у Луцьку шукають логіста. Заробітна плата – 20 000 гривень. Серед завдань та обов'язків:пошук автотранспорту,  узгодження маршруту та комунікація з клієнтами. Стажування триває протягом місяця та за кошти підприємства. Досвід  роботи логістом буде перевагою при працевлаштуванні.

Шукають  людину на посаду начальника відділу. Заробітна плата – 20 000 гривень. Завданнями будуть: організація комерційної діяльності відділу, організація процесу пошуку покупців сировини та товарів,  аналіз вітчизняних та зарубіжних ринків. Також потрібно буде розробляти маркетингові стратегії у зовнішньоекономічній діяльності, здійснювати контроль за своєчасним надходженням коштів за реалізовані товари.

У Луцьку на роботу шукають слюсаря з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики.Заробітна плата – 20 000 гривень. Серед завдань та обов'язків: виконання підключень та налагодження обладнання, калібровка роботоздатності обладнання, супровід робіт  з виготовлення морозива. Кандидату необхідні вміння знаходити поломки обладнання, виконувати  ремонт автоматичних систем та комп'ютерних схем,  а також бажання вчитись

А ще шукають теплотехніка. Заробітна плата – 20 000 гривень. Серед завдань та обов'язків: шукати  варіанти поліпшення якості подачі тепла і його економія, складання планів роботи  конкретного підприємства і здійснення контролю  за їх  реалізацією. Також теплотехнік  повинен складати прогнози, які стосуються обсягів виробництва теплової енергії, а також, витрат, які необхідно зробити на ресурси паливного типу. За кожною із зазначених дій фахівець повинен здійснювати  повний контроль.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів