Поділитись:

Snapchat презентував до Чемпіонату світу з футболу нові функції доповненої реальності

П'ятниця, 25 листопада 2022, 03:28
Snapchat презентував до Чемпіонату світу з футболу  нові функції доповненої реальності

Напередодні Чемпіонату світу з футболу Snapchat представив низку нових функцій і можливостей, які дозволять користувачам підтримувати улюблені команди і йти в ногу з турніром.

Завдяки новим функціям ви можете віртуально приміряти футболки, одягати свої Bitmoji, переглядати основні моменти матчів тощо. Про це пише сайт новин Волині Конкурент з посиланням на Techcrunch.com.

Додаток співпрацює з Adidas, щоб дозволити користувачам віртуально одягати свої Bitmoji в офіційну домашню футбольну форму своєї команди. Користувачі також отримають доступ до офіційних наклейок і фільтрів для прикрашання знімків та підтримки своїх команд.

Додаток запускає офіційну командну екіпіровку, яка дозволяє користувачам виражати свою прихильність, одягаючи офіційні футболки команди. Спеціальні об’єктиви використовують технологію доповненої реальності, яка виникла як проект Snap Research і розроблялася роками, а тепер доступна для розробників, щоб почати тестування в Lens Studio.

Snapchat Discover, платформа підібраного контенту програми, публікуватиме найкращі моменти, голи, інтерв’ю з гравцями, аналіз матчів і закулісні матеріали під час турніру в понад 30 країнах. На Spotlight, розважальній платформі Snapchat, створеній користувачами, шанувальники в США матимуть можливість надсилати Snaps і вигравати грошові призи за створення найефективніших фото чи відео з використанням певних лінз, звуків або тем.

Крім того, на карті Snap Map будуть відібрані історії вболівальників, які спостерігають за іграми своєї команди. Користувачі зможуть обирати певні місця і переглядати публічні знімки. Історії включатимуть кадри з сеансів перегляду, досвід уболівальників, реакцію на трибунах, яскраві моменти гри тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів